top of page

Designguide

- for strikkere

Kari Hestnes

 

 

Design dine egne plagg på en - to - tre!
Dette er den mest arbeidskrevende og geniale strikkeboken jeg har laget og best av alt er at den er fullstendig tidløs. Fler og fler synes det er spennende å designe sine egne strikkeplagg, kanskje finner du en farge du liker i garnbutikken, mens du finner et mønster du liker i et ukeblad. Kanskje stemmer ikke snittet helt med det du kler og ønsker deg - nå kan du bli din egen strikkedesigner og jeg har regnet ut alle oppskriftene for deg!

 

 Boken er bygget opp som et puslespill, du setter sammen delene, bit for bit, og ender opp med et plagg som passer deg perfekt. Den krever at du kan det grunnleggende innen strikking og en ide om hva du har lyst til å lage. Her finner du alle grunnfasonger på boler, ermisetninger, halsringninger, ermer og detaljer. Alt regnet ut i 5 forskjellige strikkefatsheter og 4 forskjellige størrelser.

 For å gjøre det enkelt å følge er alt merket med fargekoder som du lett kan følge. Men før du begynner er det viktig at du tar egne mål og kikker litt på de innledende kapitlene i boken, her får du tips til valg av riktige snitt tilpasset din kropps- og ansiktsfasong. Ikke nok med det, sitter du med en oppskrift du har lyst til å strikke, men kunne ønske å gjøre noen endringer, for eksempel lage rund hals i stedet for V-hals, slår du bare opp i boken, finner riktig strikkefasthet og følger anvisningene.

 Designguide for strikkere er en tidløs bok, som kan brukes år etter år og som du bare blir mer glad i jo mer du bruker den.

Lykke til som strikkedesigner!

FOREDRAG/WORKSHOP

Kari Hestnes holder foredrag og workshops med utgangspunkt i sine strikkebøker.

"Design dine egne strikkeplagg"

Kari inviterer til foredrag/workshop hvor du lærer å lage dine egne strikkedesign med utgangspunkt i hennes strikkebok, Designguide for strikkere. Kan du det grunnleggende innen strikking vil du ha stor glede av dette foredraget.
Her lærer du, trinn for trinn, å sette sammen en oppskrift, uten å måtte regne ut noe som helst. Alt finnes i boka. Du lærer også å tilpasse designen til dine egne mål og å ta hensyn til din kropps- og ansiktsfasong når du skal velge detaljer som halsringning, ermeisettning, fasong på bolen mm. Du får også tips til hvordan du kan endre en eksisterende oppskrift slik at det ferdige plagget passer deg perfekt.

Ca 2 timer.

Designguide er utsolgt fra forlaget, men kommer snart som e-bok:

Designguide_forside
DSC_0226BLÅ_fargeoppslag_eventyrlig
DSC_0220TURKIS fargeoppslag_kopi2
DSC_0220TURKIS fargeoppslag_kopi
DSC_0233LILLA fargeoppslag_eventyrlig
bottom of page