top of page
  • Forfatterens bildeKarih

Det handler det om å tørre!

Selvforskyldt karantene har tvunget meg til å tenke nytt og utfordre meg selv - jeg har bestemt meg for å begynne å blogge!


Jeg har alltid vært et muntlig menneske, ordene kommer lett når jeg prater men det er mye skumlere å sette ordene på trykk - det er så endelig på et slagt vis - så synlig for alle og ikke minst for meg selv.

I disse dager skulle jeg ha reist rundt på Strikkekafeer og Strikkehelger og presentert min nyeste bok, STRIKK mine fineste skatter som jeg er så stolt av. Men det satt det berømmelige koronaviruset en effektiv stopper for. Jeg har også mange, nye flotte design som skulle vært fotografert i disse dager og deretter blitt prestert til deg men det blir nødt til å vente.

Langsomme dager gir mulighet for nytenkning og kreativitet.

Her et av mine nyeste design som er klart til oppstrikk.

Da håper jeg du har lyst til å følge meg på bloggen videre fremover. Husk å registrere e-post adressen din eller last ned Wix appen så kan du lettere følge med på nye innlegg.Setter stor pris på tilbakemeldinger og kommentarer underveis fra deg!


Strikkehilsen fra Kari H454 visninger4 kommentarer

4 comentários


Karih
Karih
31 de mar. de 2020

Tenker du på strikkeprøven over? Det er et design som er under utarbeidelse så da må du nok vente litt - den er strikket i Ask fra Hillesvåg.

Curtir

Ellen Jensen
Ellen Jensen
30 de mar. de 2020

Jeg vill gjerne kjøpe det mønsteret så kan jeg sinne farger selv da i min garn butikk da. Hva har du brukt Ull Merino, alpakka Mvh Ellen Synnøve.

Curtir

Karih
Karih
30 de mar. de 2020

Jeg selger for det neste PDF på oppskrifter og bøker. Selger noen garnpakker også.

Curtir

Ellen Jensen
Ellen Jensen
30 de mar. de 2020

Drit lekker kofte. Er det mønster og garn du selger

Curtir
bottom of page