top of page
  • Forfatterens bildeKarih

Men vi holder pusten og venter på fremtiden

Det føles som verden holder pusten, i hvertfall de fleste av oss, mens andre står på og redder verden. Skulle gjerne ha bidratt på en eller annen måte, men så lenge jeg sitter i karantene er det ikke mye jeg får gjort.


Jeg har en far som nettopp fylte 95 år og som bor alene som jeg ikke får besøkt og som det er umulig å holde kontakten med via telefon og andre tekniske hjelpemidler fordi han både ser og hører så dårlig. Heldigvis er han frisk og rask men jeg gleder meg virkelig til å gi han en varm og god klem når karantenen er over og jeg er 100 % sikker på at jeg er frisk.


I mellomtiden får vi andre prøve å holde kontakten på denne måten.I går fikk jeg en pakke i posten med to nye kofter fra en av mine dyktige strikkersker. Ofte gjør jeg monteringen selv, men denne gangen hadde jeg skrevet oppskriften helt ferdig og så ble det selvsagt ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Så da var det bare å klippe av kantene og lage nye.Og så oppdaget jeg at tightsen jeg hadde på passa perfekt til kofta!

Det er ofte kantene og knappene som setter prikken over i'en på ett nytt design og funker det ikke er det bare å ta opp.....På denne jakka har jeg brukt forskjellige kanter som designelementer.

  • vrangborder, 1 vridd r, 1 vr

  • rillekanter med striper

  • heklede kanter som stolpe/krage

Så nå er jakka ferdig montert og den er klar til fotografering en vårdag når vi har begynt å puste som normalt igjen.


Ta vare!
846 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page