top of page

STRIKKEBØKER

HURRA - nå er boka Designguide for strikkere blitt frigitt fra forlaget og jeg har eeeendelig lov til å selge den som e-bok. 

Og det passer jo perfekt, boka er utsolgt fra forlaget, jeg har ikke flere bøker igjen og det er vanskelig å sende bøker fra Italia (hvor jeg bor nå) til Norge.

Så nå kan du bestille denne geniale boka og få den rett hjem i mailboksen din!

Forhåpentlig vil flere av mine bøker bli tilgjengelig som e-bøker etterhvert.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

DESIGNGUIDE for strikkere

Komponer dine egne plagg trinn-for-trinn

 

Også kjent som verdens mest geniale strikkebok blandt strikkedesignere.

Bli din egen strikkedesigner uten å måtte regne ut masketallet underveis - du kan også endre detaljer, som halsringning, ermeisetting mm på andre oppskrifter.

Denne designguiden er et unikt verktøy for deg som har strikket en stund og som har lyst til å lage dine egne design med ditt eget særpreg. I denne boken får du hjelp til å sette sammen snittet og fasongen på plagget. 

 

Boken er delt inn i forskjellige deler, som trinnvis lar deg komponere ditt eget plagg og viser deg hvilke valg du må gjøre underveis.

 

Den er lagt opp som en meny du velger fra; boler, ermer, halser og detaljer – og det beste er at Kari Hestnes har regnet ut maskeantallet for alle variantene i alle størrelsene (Liten - X Stor). Dermed slipper du å regne selv, og kan slippe kreativiteten løs.

 

Du får også enkle veiledninger til hvilke snitt som vil kle deg best, og tips til valg av garn.

 

Dette er et oppslagsverk du vil ha glede av i mange år fremover.

Boken ble første gang utgitt i 2010 med tittelen STRIKK – Komponer dine egne plagg
trinn-for-trinn.

bottom of page