Den Strikkeboka

- en verden full av farger

Kari Hestnes

I Den Strikkeboka inviterer jeg deg med inn i min fargerike verden. En verden av lekker og tidløs strikkedesign i alle regnbuens farger. Her får du vakre kofter, luftige sjal, myke gensere og tøffe luer, alt strikket i bløteste alpakka. Strikketeknikkene i boka varierer, fra det enkleste enkle, til det mer avanserte og mer arbeidskrevende.

Både nybegynneren og den mer erfarne strikker kan finne sine favoritter blant de 45 designene boka byr på.

 

Farger har fasinert meg så langt tilbake jeg kan huske og etter å ha arbeidet med farger i farge- og stilanalyse i en årrekke begynte jeg å interessere meg for hvordan farger påvirket oss også på innsiden. Jeg begynte å utforske chakraene via eldgammel, østlig visdom om hvordan chakraene, energisentrene våre, er nært knyttet til de ulike fargene. Rødt gir jording og vekker evnen til å stå trygt på jorden, gult nærer intellektet og utfordrer egoet, blått hjelper oss til å velge og lytte til sannheten, mens pasteller visker med stille stemme og passer perfekt til babyer.

 

Her finner du 48 tidløse og elegante design som passer både til hverdags og fest, lekkert tilbehør, herlige kosegensere og vakre kofter. De fleste teknikker er representert, blant annet hullstrikk, mønsterstrikk, fletter og relieffstrikk.

Velkommen med på en reise gjennom regnbuen!

Foredrag

Kari Hestnes hoder foredrag og workshops med utgangspunkt i sine strikkebøker.

"Med farger på pinnene"

Med utgangspunkt i sin strikkebok, Den Strikkeboka, inviterer Kari Hestnes deg med inn i sin fargerike verden. Hun vil gi deg en innføring i fargelære og deretter gi deg en grundig innføring i hvordan fargene påvirker deg. Dette med utgangspunkt i Østens visdomslære om chakraene. Farger er energi, vibrasjon og vi sitter jo med strikketøyet i fanget – klart det påvirker oss sier Kari. Og etterpå bærer vi det på kroppen. Hadde det ikke vært spennende å lære mer om dette? Vite litt mer om hvorfor noen farger tiltrekker deg mens andre kan du ikke fordra?

Kari viser design fra boken sin og avslutter foredraget med en farge meditasjon.

Ca. 1,5 time

Bestill Den Strikkeboka boken her:

Helgumsdalen 11, 2750 Gran - Norge
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Design, layout og foto © 2016 karihdesign