top of page

Hjertestrikk

Kari Hestnes

 

 

Strikkedesign til skolebarn i alderen 6 - 12 år inspirert av Perus hjertevarme
Hjertestrikk-boka er for deg som er på jakt etter noe så sjeldent som oppskrifter for jenter og gutter mellom 6 og 12 år! Du får godt forklarte oppskrifter på herlige gensere, kjoler, ponchoer, luer, skjerf og votter. Det er oppskrift på puter og sjal også, som passer fint til både barn og voksne. Alt er strikket i den mykeste alpakka.

Inspirasjonen, mønstrene og fargene jeg har brukt, har jeg funnet på mine reiser til Peru - det er der alpakkaene lever. Plaggene er norske i snittet og tilpasset vår hverdag slik at de sklir inn i garderoben til en skole jente- eller gutt også her i Norge. Du får også bli med på en reise opp til Mallkini, hvor vi møtte to av alpakkagjeterenes barn, Marisol og Alex for aller første gang. To forfrosne, fattige barn som rørte våre hjerter og som var inspirasjonen til å sette igang innsamlingen av penger til å bygge en barneskole her oppe i Andesfjellene, 4300 moh, i alpakkaenes rike!

Dette er min hjertebok, en bok på 200 sider full av ekte kjærlighet til gode strikkeoppskrifter, vakre farger, barna i Peru, alpakka dyrene og gjeterne deres - og ikke minst kjærligheten til Per, da.

2 % av royaltyen på denne boken går uavkortet til Mirasolskolen i Peru.

 

Foredrag

Kari Hestnes hoder foredrag og workshops med utgangspunkt i sine strikkebøker.

"Hjertestrikk - garn hjelper barn"

I dette foredraget vil Kari ta deg med på en reise til Peru. Her viser hun hvor hun fant inspirasjon til sin 11. strikkebok, Hjertestrikk og hvordan hun og Per fikk forandret livet sitt gjennom et møte med to av barna til alpakka gjeterne i Andesfjellene. Her, på toppen av verden, ble et frø sådd, og frøet vokste til en internatskole for 60 indianerbarn. En drøm ble til virkelighet gjennom strikkende hender, giverglede og et internasjonalt samarbeide i garnbransjen.

Gled deg til Karis rørende foredrag med vakre bilder både fra Peru og fra Hjertestrikk boken – og du, du skal ikke se bort fra at det blir litt magi også!

Ca 1,5 – 2 timer

 

Bestill Hjertestrikk boken her:

Hjertestrikk FORSIDE
bottom of page