top of page
  • Forfatterens bildeKarih

We are all connected

Dette er tittelen på en serie malerier jeg har arbeidet med de siste årene og nå ser vi dette i praksis.
Vår statsminister, Erna Solberg, sa i en av sine taler at nå handler det ikke om meg - men om vi. Nå erfarer vi at landegrensene bare er konstruksjoner og at vi alle er forbundet med hverandre på et magisk vis - på samme måten som maskene i ett strikketøy henger sammen og til slutt danner et hele. Fjerner du en maske skjer det noe med hele arbeidet.


Men det viktige nå er å ta vare på hver maske, på hvert individ, holde oss hjemme og sørge for at vi ikke blir smittet slik at vi ikke smitter hverandre raskere enn at det kan håndteres og at vi får hjelp hvis det trengs.


Takk for at du følger Karihdesign gi lyd om du trenger noe......


147 visninger2 kommentarer

2 Comments


Karih
Karih
Apr 04, 2020

Tusen takk og riktig god påske til deg også

Like

bstrevi
Apr 04, 2020

Huff, nå har jeg vært selvisolert i snart 4 uker og jeg gjør stadige besøk til strikkemaskinen. Jeg har et sterkt forhold til garn og farger. Du lager nydelige bilder og er så befriende ulik i fargevalgene du gjør i forhold til andre. Jeg skulle ønske jeg kunne overføre noe til strikkemaskinen. Men jeg har ikke fargeveksler der, så det blir to farger. Og naturligvis trenger vi strikkebølgen, i alle fall jeg. Jeg samler kanskje. Ha en god påske både du og Per og hundene.

Like
bottom of page