• Karih

Garn som inspirasjon

Noen ganger MÅ jeg bare.....


Etter 40 år som strikkedesigner har jeg sett det meste av garn, men fortsatt skjer det at jeg bare forelsker meg hodestups i en garnkvalitet og det skjedde første gangen jeg fikk se ZEN garnet fra Lane Mondial på strikkefestivalen i Fredrikstad i fjor. Jeg bestilte alle fargene og stor var gleden den dagen det kom pakke fra Italia med 1 kg i hver farge. Det var bare å finne fram skisseblokk og strikkepinner
Litt mer om garnet, ZEN:

45% Lana Vergine Merino. 45% Microfibra PL. 7% Microfibra PA. 3% Poliestere Met

100 gram = 160 meter

18 masker pinne 4,5 = 10 cm
Garnet kan bestilles her: https://flamingogarn.no/shop/mondial/zen/

Oppskrifter på modellene finner du her: https://www.karihdesign.com/staselig-strikk-1AMRIT

Herlig, livsbejeande genser med høy hals, puffermer og hullbragdmønster.

Genseren er strikket i tre forskjellige garnkvaliteter som kombineres på forskjellige måter.

Isatte ermer og høy vrangbord. Strikket i ZEN fra Mondial og Plum og Concorde fra RaumaSTØRRELSER

Liten (Middels) Stor (X Stor) XX Stor.

MÅL